Jít na stránku:  Předchozí123456Další
Aktuální stránka:3 z 6
Re: Porod!!
Zaslán uživatelem/kou: Yasmin (IP)
Datum: 2007-04-10, 17:24
Mirim obdivuju Te ze ji udrzite, tomu rikam vykon - me se to u Xavy nepodarilo :o( Je hlavni aby pila mladatka alespon sama, protoze na kotecim ani jinem mlicku to asi jen tak nepujde :( ne prvni dny - uz jsem se stihla nekolikrat presvedcit :o(
To ze se vam podarilo uz malicke alespon parkrat pricucnout, je dobra zpravicka a drzime tlapky at uz mate jen radost..

Mirim mam otazku, kdyz si dala pauzu tech 8 hodin, vedeli jste, ze ma v sobe jeste nejaka mladatka, nebo ne?
A Vanilka se jinak o malicke stara?

Zaslán uživatelem/kou: Fre?ánci z Tcho?í nory (IP)
Datum: 2007-04-10, 19:20
Mirim:
Jak jsem psala v emailu, držím vám všechny p?sti, které se u nás doma našly :ó(

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2007-04-10, 22:21
Mirim, ako sa darí...mamime a mali?kým? Stále urpotne držíme všetky palce!

Zaslán uživatelem/kou: amonnia (IP)
Datum: 2007-04-10, 22:38
mirim - všichni již n?co napsali - na nás zbývá jen napsat: tfuj, tfuj, tfuj ;)

Valmez 2001 [www.youtube.com] Heyday by Mic Christopher

Zaslán uživatelem/kou: Mirim (IP)
Datum: 2007-04-11, 07:43
Amonko, ani tfuj, tfuj nepomohlo. :o(

Je mi líto, že nenesu dobré zprávy. Dnes v noci nás opustil další Rohlí?ek. :o( Zbývá už jen jediný. Ráno k?i?el a pak se držel Vanil?iny bradavky. Ale nevím, jestli z toho n?co bude. Propadli jsme naprosté beznad?ji. :o(

Datum: 2007-04-11, 07:51
Yasmin: Když Vanilka porodila první 4 mim?a a pak dlouho nic, volala jsem Lorince. Ta ?ekla, že pauza je normální. P?ítel Vanilce prohmatával b?íško a domníval se, že tam ješt? n?co je, ale p?esv?d?eni jsme nebyli. Vanilka nijak moc nekrvácela, stahy ustaly. P?íchod dalších 3 miminek nás docela p?ekvapil, ale byla živá a ?ilá, i p?es tu dlouhou pauzu. Že má další 2 v sob?, nikdo z nás netušil. Nevím, pro? je nedokázala vytla?it ze sebe, vy?erpaná nebyla, byla dokonce aktivn?jší než loni Meggie po porodu.
Vanilka se stará celou dobu dob?e. Dává si miminka pod b?íško, olizuje je, zah?ívá. Bokem dávala vždy jen ta mrtvá. :o(

V souvislosti s tím bych se cht?la zeptat (chci se p?ipravit na nejhorší), jak se máme chovat k sami?ce, která p?ijde o celý vrh. Jak dlouho ji máme držet odd?len? od ostatních fretek? Máme jí dát n?co do pelíšku, aby se o to starala místo mlá?at?

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2007-04-11, 08:59
Ach jo Mirim, je mi to moc líto, zbývajícího rohlí?ka dokrmujete tou Tatrou a odvarem z vlo?ek? Polyká to? Tatra je asi fakt nejlepší, dávám jí i ko?kám a nikdy po tom žádné problémy nebyly. A Vanilce (pokud p?ijde i o posledního rohlí?ka) bych ur?it? do pelíšku dala n?co, co by m?la jako mlád?.

Datum: 2007-04-11, 09:03
Mirim, to je hrozná smúla...držím všechny palce Rohlí?kovi!

Zaslán uživatelem/kou: fr?an (IP)
Datum: 2007-04-11, 12:19
:(

Zaslán uživatelem/kou: amonnia (IP)
Datum: 2007-04-11, 13:04
mirim - f?uk - tak ani naše držení pacek nezabralo =( to je mi moc líto =(((

Valmez 2001 [www.youtube.com] Heyday by Mic Christopher

Datum: 2007-04-11, 13:42
Je alespon dobre, ze se o mladatka stara, to dava nadeji. Moc drzime palecky at uchrani alespon toho malickeho. :o(

Pauza je sice normalni, ale ne dlouha - max dve hodiny.. Ale to ze jste nevedeli jiste, ze jsou jeste nejaka mladatka, proste neni vase chyba.. Ja vetsinou samicky dulkadne prohmatam (samozdrejme jemne) abych si byla jista, ze v sobe nic nemaji. Vanilka nemela stahy a tak nerodila, mohla i tak vypadat jako ze je vse ok, to je proste bud a nebo :o( Jestli bude nejake priste, tak ji prohmatejte vic a pokud nerodi dyl, tak na veterinu, nebo alespon volat a konzultovat to. Pokud mely me holky nejakou pauzu, tak dostaly tvaroh s medem, nebo glukopur a jemne jsem je hladila na pateri, pak zacaly stahy znovu - nedokazu rict, jestli to vzdy byla nahoda, nebo tim drbanim, ale zkusit se to da..

Ted nezbyva nez doufat, aby malicky prezil - je dobre ze se pricucne, alespon ma jeste silu. Vanilce hodne mlicka, malemu silu a Vam taky.. Drzte se..

Zaslán uživatelem/kou: Patty (IP)
Datum: 2007-04-11, 17:11
Je mi to moc líto...
Držím palce i na nohou, a? to aspo? jeden Rohlí?ek vyhraje .

Datum: 2007-04-12, 08:02
Další noc za námi. Ve snu se mi zdálo, že je Rohlí?ek už veliký (tak 6-7 týdn?). Byl to nádherný fret?í chlape?ek, tlus?ou?ký, chlupatý a mazlivý!
Vstávala jsem se zlou p?edtuchou, bála jsem se, že se se mnou p?išel ve snu rozlou?it. U Vanilky v pelíšku bylo ticho jak...v hrob?. S obavou jsem ho odkryla - Vanilka spala na boku sto?ená v klubí?ku a Rohlí?ek byl p?isátý k její bradavce.

I p?esto se bojíme být p?íliš optimisti?tí.

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2007-04-12, 08:49
Tak po ránu alespo? trochu dobrá zpráva!! Držíme Rohlí?kovi všechny palce a tlapky!! :-)

Zaslán uživatelem/kou: Vercula (IP)
Datum: 2007-04-12, 08:51
To je moc dobrá zpráva, držíme všechny tlapi?ky, aby ten poslední rohlí?ek m?l p?ed sebou už jen to dobré a aby to byl ten kluk o jakém se ti zdálo.

Zaslán uživatelem/kou: Berenika (IP)
Datum: 2007-04-12, 09:06
mirim:moc dekuju aspon za jednu dobrou zpravu a i kdyz se bojite byt optimisticci,tak ale nadeji neztracejte,protoze bez ni to nejde...drzim palce z celeho srdce

Datum: 2007-04-12, 09:18
Sná? sa už všetko obráti k dobrému...Rohlí?kovi moc držíme palce a packy!

Zaslán uživatelem/kou: vladimír (IP)
Datum: 2007-04-12, 09:35
I tatínek Sid má radost že se Rohlí?ek zatím drží

Zaslán uživatelem/kou: Fre?ánci z Tcho?í nory (IP)
Datum: 2007-04-12, 09:37
Po?ád na vás myslíme a držíme i palce u nohou.Je to bojovník, takže to ur?it? zvládne :o)

Zaslán uživatelem/kou: sasmid (IP)
Datum: 2007-04-12, 09:37
Rohlí?ku,drž se,a? má maminka radost a pani?ka taky :o)

Zaslán uživatelem/kou: fr?an (IP)
Datum: 2007-04-12, 10:49
Teta Žofka taky drží palce a tlapky! Rohlí?ek se drží p?ece na sv?t? už p?kných 5 dn? a ty jsou nejkriti?t?jší! :)

Datum: 2007-04-12, 11:27
Nej?erstv?jší zprávy:
Beze zm?n. Rohlí?ek saje, spí nebo píská, když volá mámu.

D?kujeme vám za podporu.

Zaslán uživatelem/kou: Bara (IP)
Datum: 2007-04-12, 11:28
U nas uz mame pesti taky cely odkrveny, jak se snazime privolat stesti, A snad se to zacina darit. Prejeme rohlickovi i Vanilce krasny den a at jim spolu bez problemu ubehne:)

Zaslán uživatelem/kou: boža (IP)
Datum: 2007-04-12, 11:28
tak at je z n?j po?ádnej naducánek ,dyk na n?j všichni myslíme

*******************************[www.pudicka.estranky.cz]************************

Zaslán uživatelem/kou: Silva (IP)
Datum: 2007-04-12, 11:38
Taky doufám, že ten sen o Rohlí?kovi byl prorocký:-)

Datum: 2007-04-12, 11:44
Moc pekna zpravicka po ranu! Jen tak dal!!

Datum: 2007-04-12, 12:02
P?ítel hlásí:
Vanilka OK...a Vanilkový rohlí?ek váží 9 g :)

(Já vím, taková váha je u 5denního fre?átka d?sivá, ale je to o 2 g víc než v?era!!!)

Dokonce se prý probrali i Rupík a Meggie a lítají jak st?elení. Celou tu dobu byli utlumení, ani si moc necht?li hrát, jindy ukecaný Rupík necht?l ani kvokat. Dokonce se nechal dlouhé minuty v náru?í mazlinkovat. Z?ejm? cítili, že je n?co špatn?.

Zaslán uživatelem/kou: Bara (IP)
Datum: 2007-04-12, 12:08
To je uzasny pokrok. Ja loni mela jednu slabou holcicku a ta ve trech dnech vazila 6 gramu a zvladla to:) Rohlicek zacal nabirat, coz je uzasna zprava:) Moc na nej myslime. Snad se to uz k dobremu obrati:)

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: Bara dne 12.04. v 12:08.

Zaslán uživatelem/kou: HelenaG (IP)
Datum: 2007-04-12, 12:44
Moc a moc držíme palce a tlapky, aby se Rohlí?ek držel. Zasloužili byste si to všichni za tu starost. Ale jak se zdá, je to bojovník a ur?it? vyhraje!!!

Zaslán uživatelem/kou: Vendula R (IP)
Datum: 2007-04-12, 13:41
Rohlí?ku, vydrž! Dumlej a sosej, co se do Tebe mlí?ka vejde :o))

Jít na stránku:  Předchozí123456Další
Aktuální stránka:3 z 6

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist