Jít na stránku:  Předchozí123456Další
Aktuální stránka:4 z 6
Re: Porod!!
Zaslán uživatelem/kou: Leyla (IP)
Datum: 2007-04-12, 14:09
Rohlí?kovi taky moc držíme tlapi?ky, aby se z n?ho vyklubal kluk jako buk! :o)

Missynka a Maxík

Zaslán uživatelem/kou: roque (IP)
Datum: 2007-04-12, 17:11
Ahojky tak co jak to dopadlo s malím špuntíkem je doufám v po?ádku?A maminka taky držíme p?sti?ky :-)

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2007-04-12, 18:51
mirim, tak co Rohlí?ek? Papá hezky?

Zaslán uživatelem/kou: Mirim (IP)
Datum: 2007-04-13, 07:39
Mockrát d?kuji za vaši starost.
Rohlí?ek je opravdu veliký bojovník. Stav je zatím beze zm?ny, ale klidn?jší budu, až uvidím p?ibývající gramy na váze. Nejhorší jsou asi rána, kdy se jdu do klece podívat, jestli k nám byla noc milosrdná. Taky mám obavu, zda ty první krizové dny nebudou mít n?jaký dopad na jeho zdravý vývoj.

Zaslán uživatelem/kou: graciijka (IP)
Datum: 2007-04-13, 09:10
My se taky pridavame s drzenim vsech tlapicek co
doma jsou. Vim jake to je protoze se nam zhruba pred
pul rokem stalo to same. Mlade (pres veskerou snahu)
neprezilo ani jedno a Zofku mi rovnou vykastrovali.
Rohlicku drz se!

Zaslán uživatelem/kou: Bara (IP)
Datum: 2007-04-13, 10:26
Mirim, myslim, ze pokud to ted pujde dobre, tak z rohlicka bude statny kluk. Ja jsem prece take s teri mela loni problemy. Miminka nam prezily 3 a jsou z nich ted statne holky. Taky to mely nahnute, ale zvladly jsme to. Miminka jsem pak nechavala az do osmeho tydne u maminky a holky vsechno dohnaly. Videla jsem je ted v zime a jsou to pekne statne holciny. Takze pokud se bude stesti dal smat, tak rohlicek bude uplne normalni fretak, na kterem nikdo nic nepozna:)
Drzime pesti:)

Datum: 2007-04-13, 10:35
Baro, d?kuji.
Tuším, že loni Terinka p?išla krátce po porodu znovu do ?íje, že? Jak se to tehdy vy?ešilo?
Mám z toho trochu obavu u Vanilky, jelikož má te? jen 1 miminko, možná se to bude snažit p?íroda dohnat další ?íjí. :o(

Zaslán uživatelem/kou: Bara (IP)
Datum: 2007-04-13, 10:46
No Teri prisla do rije 14 dni po porodu. Temkrat jsme ji zatemnili klec a rije sama asi po tydnu ustoupila. Neboj, dopadne to dobre:)

Zaslán uživatelem/kou: hena9 (IP)
Datum: 2007-04-13, 21:59
Aj ja mám obavu,?i jeden drobec prežije :o( , no snažíme sa,ale pozrite aký je malinký oproti bráškovcom .Vykrmujeme ho,dokrmujeme,no uvíde ?i to zvládne, a ked hej,?i nebude mat v dospelosti nejaké problémy:o´(
a somzrejme iné fotky
Tak a fotka nášho starkého :D celé dni si len vylihuje v bratovej poseli..... komuže je lepšie ako jemu ???
Foto?ky:

Dneskajšie fotky malého aj s bratom

Zaslán uživatelem/kou: Patty (IP)
Datum: 2007-04-14, 14:17
Fakt je malinkatej. T?eba bude mít št?stí a bude z n?j kluk jak buk.

Zaslán uživatelem/kou: Fre?ánci z Tcho?í nory (IP)
Datum: 2007-04-14, 15:02
Jsou n?jaké nové zprávy o Vanilce a prckovi? :o/

Datum: 2007-04-16, 07:43
U nás to vypadá docela bídn?. B?hem víkendu jsme Rohlí?ka museli 2x oživovat - v sobotu ve?er a v ned?li ve?er. Za?ínám pochybovat, jestli d?láme dob?e. :o(
Vždycky když už si ?íkáme, že jsme p?ekážku p?ekonali, objeví se další. P?íroda se totiž rozhodla, že dá Vanilce ješt? jednu šanci. V pr?b?hu 2 dn? Vanilce narostla vulva a te? ji zajímá jediná v?c - kde sehnat same?ka. O Rohlí?ka ztrácí zájem a bez ní chlape?ek nemá šanci, ne v tomhle v?ku. :o( Celou ned?li byl dost apatický, takže se p?ipravujeme na nejhorší.

Datum: 2007-04-16, 08:56
Mirim, to je mi moc ?úto. Ale príroda vie ?o robí a ak má Rohlí?ek odís?...je to tak možno lepšie, ako keby mal ma? celý život nejaké problémy. Ale sná? sa to ešte obráti k lepšiemu!

Zaslán uživatelem/kou: martina (IP)
Datum: 2007-04-16, 10:19
mirim,
johana má pravdu. p?íliš rohlí?ka "nep?emlouvejte", p?íroda moc dob?e ví, co d?lá a pro? to d?lá.
je mi moc líto, že máte místo pot?šení a radosti obvyklé v této situaci takové trápení a starost. všichni jsme spolu s vámi doufali v dobrý konec. ale my lidi se n?kdy snažíme o nemožné i proto, že nemáme tak dobrý instinkty jako zví?ata.
jenže vanilka, zdá se, rozhodla za vás. tak v??te, že rozhodla správn?, a? už to dopadne jakkoli. že práv? to je ten "dobrý" konec, dobrý pro rohlí?ka. když tohle všechno p?ežije, bude to ta nejsiln?jší fretka na sv?t?. a když ne, tak jen proto, aby ušet?il sob? i vám trápení, které by ho možná v život? ?ekalo.

Datum: 2007-04-16, 10:30
S p?ítelem jsme se rozhodli, že už to necháme osudu, p?írod?, bohu... Jestli se to má stát, tak a? se to stane. Jen doufáme, že mali?ký nebude p?íliš dlouho trp?t. :o(
Vanilku za nic neviníme. Kdyby to mohla sama ovlivnit, ur?it? by cht?la 9 živých a zdravých fre?átek hned napoprvé.

Zaslán uživatelem/kou: boža (IP)
Datum: 2007-04-16, 10:51
Mirim hlavn? se netrap,d?ležitý je že bude Vanilka v po?ádku.Prost? se to nepovedlo, to se stává ,p?íroda ví pro?.

*******************************[www.pudicka.estranky.cz]************************

Datum: 2007-04-16, 11:54
:o(((
S velikým smutkem oznamuji, že náš malý bojovní?ek Rohlí?ek už svou bitvu dobojoval. Zem?el dnes dopoledne. Už je zase mezi svými brat?í?ky a sest?i?kami - v nebí?ku.

D?kuji všem, kdo byli v myšlenkách s námi.

Zaslán uživatelem/kou: Nessie (IP)
Datum: 2007-04-16, 11:55
Mirim: To je mi líto. Držte se s Vanilkou

Zaslán uživatelem/kou: sasmid (IP)
Datum: 2007-04-16, 11:56
To m? moc mrzí :o(

Zaslán uživatelem/kou: cacorka.21 (IP)
Datum: 2007-04-16, 11:59
to je mi líto jsem svámi:-((

Datum: 2007-04-16, 12:15
Mirim, je mi to moc ?úto...ale príroda to tak chcela a malo sa to sta?...

Zaslán uživatelem/kou: fr?an (IP)
Datum: 2007-04-16, 12:27
:'((

Zaslán uživatelem/kou: Vendula R (IP)
Datum: 2007-04-16, 12:33
Mirim: Smutná zpráva :ó( Je nám to moc líto.

Hlavn? Vanilka aby byla v po?ádku! Píšeš, že jde zase do ?íje. Pokud ji chcete nechat znovu zab?eznout, máte pocit, že je ve stejn? dobré kondici jako p?ed prvním krytím? Váží (alespo? p?ibližn?) stejn?, jako p?ed prvním krytím? Dala totiž mnoho d?ležitých živin ze sebe Vanilkovým rohlí?k?m. Jestli má tedy znovu zab?eznout, budete ji muset nyní hodn? výživn? krmit - tu?né granulky, tvaroh, syrové maso a vaje?ný žloutek 1 x týdn?, pokud to baští.

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2007-04-16, 12:36
Ach jo Mirim, to je mi moc líto :-(

Zaslán uživatelem/kou: fr?an (IP)
Datum: 2007-04-16, 12:37
já bych radši po?kala na další ?íji :/

Zaslán uživatelem/kou: Ferda a Bertík (IP)
Datum: 2007-04-16, 12:39
Te? už bych jí nenechávala mít mladý..... myslím že by ji to akorát vy?erpalo...napadlo m?, možná je to blbost, t?eba je tu fret?í mamina, která má málo mlí?ka, že by Vanilka byla aspo? jako kojná???

Ferda a Bertík

[www.felicityaorin.estranky.cz]

Datum: 2007-04-16, 12:45
Vendulko,
Vanilka vypadá v po?ádku, jako by ani nebyla tak krátce po porodu. Dokud tu byl ješt? Rohlí?ek, tak jsme ji nep?eváželi na vyšet?ení, báli jsme se, a? neztratí mléko apod. Ale v téhle situaci už m?žeme. Necháme ji prohlédnout vetem a ten rozhodne, jestli dodate?n? ud?lat rtg nebo ultrazvuk. ?íkám si, že kdyby bylo v d?loze n?co špatn?, možná by tu 2. ?íji nedostala. Ale na to se pochopiteln? nedá spoléhat.
Jinak je Vanilka docela v kondici, zase se cpe jak najatá, b?há, je hodn? aktivní - to je tou ?íjí. V téhle chvíli sedí v "kobce". Ve zvláštní kleci v nejtemn?jším kout? p?edsín?, s dekou p?es klec. Snad jí ta ?íje p?ejde sama.
Zvažujeme kastraci, zkusíme to ale vydržet do podzimu. Pokud by ale v lét? p?išla ješt? 3. ?íje, tak pošupajdí v nejbližším možném termínu.
Další mlá?ata u ní zkoušet nebudeme, letos tedy ur?it? ne. Nyní jsem i rozhodnutá, že nikdy, bez ohledu na to, jestli to byla naše chyba, genetická vada nebo prost? jen d?sná sm?la, Vanil?in život už riskovat nechci. Že um?ela všechna fre?ata, to je velmi velmi smutné, ale p?íšt? bychom snad už v?d?li, na co si dát pozor a co ohlídat. Ovšem více m? d?sí to, že v sob? 2 dny nosila mrtvá fre?átka a nikdo o tom nev?d?l. :o(

Zaslán uživatelem/kou: Vendula R (IP)
Datum: 2007-04-16, 13:08
Mirim: Opravdu by bylo rozumn?jší Vanilku letos nenechat zab?eznout znovu, aby si po?ádn? odpo?inula. P?iznám se, že i já bych (kdybych si zažila to co vy) velmi váhala, zda Vanilku nechat ješt? v?bec n?kdy zab?eznout. Zda by mi stálo to nervování se, jestli bude vše o.k., nebo zda se situace bude opakovat, nebo bude nedej b?h ješt? horší... Je to sázka do loterie. Vanilka m?že p?íští t?hotenství, porod a výchovu zvládnout levou zadní, nebo také ne... Pokud se rozhodnete pro její zdraví a smí?íte se s tím, že už nebude mít miminka, kastrace je nejrozumn?jší ?ešení.

Zaslán uživatelem/kou: JanaG. (IP)
Datum: 2007-04-16, 13:09
:-(((((

Datum: 2007-04-16, 13:50
Je to zvláštní, po tom, co se stalo, nás n?jak touha po miminkách p?ešla, alespo? na delší dobu.
Víc m? to mrzí s ohledem na Vanilku, že si neužije sice náro?né, ale krásné období mate?ství.
Mrzí m? to i s ohledem na Lorinku (p?vodní Vanil?inu chovatelku) a p?edevším s ohledem na majitele Sida, kte?í se na miminka taky t?šili. :o(

Jít na stránku:  Předchozí123456Další
Aktuální stránka:4 z 6

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist