Jít na stránku:  Předchozí123456
Aktuální stránka:6 z 6
Re: Porod!!
Zaslán uživatelem/kou: amonnia (IP)
Datum: 2007-11-28, 21:41
rotty - jak m?žeš p?emýšlet o tom, zda p?jdeš na krytí, když víš, že ten daný samec m?že mít op?t svrab? Že byly problémy a m?žou nastat znova?

nezlob se na m?, ale todle je naprostá nezodpov?dnost!
A jak to tak pro?ítám, pokud by se narodila n?jaká mlá?ata, moc bych p?emýšlela, zda zrovna od tebe bych cht?la ..

Valmez 2001 [www.youtube.com] Heyday by Mic Christopher

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2007-11-28, 21:46
Rotty, tak pokud bych zjistila...a prokázalo se, že od samce co se mi kryl sami?ku sem donesla svrab a blechy....tak bych ur?ité s ním už nekryla...

Zásada slušného chování je: P?ed krytím dát vyšet?it samce/samici na svrab...o blechách se ani nebavím (to je pro mné st?edovék)

Zaslán uživatelem/kou: Dáda (IP)
Datum: 2007-11-28, 23:26
Ježíš, jak n?kdo m?že p?emýšlet o tom, že p?jde znovu k samci, od kterého moje fretka chytila svrab a blechy a ješt? tomu majiteli dát za nakrytí peníze?? Uniká mi asi pointa....

Dáda, Fitch, Šefi a Hagi

Zaslán uživatelem/kou: Rotty (IP)
Datum: 2007-11-29, 16:35
pokud jssi si poradne precetla co jsem napsala tak jsem nerekla ze k nemu pujdu.o svoje fretky se staram jak o vlastni dite.tak se laskave uklidni.nemela jsem stim zkusenosti a uz takovou chybu neudela staci to takhle.

Zaslán uživatelem/kou: Mirim (IP)
Datum: 2007-11-29, 16:39
Promi?, Rotty, ale psala jsi na p?edchozí stránce, že nevíš, jestli k tomu fre?ákovi ješt? máte jít, že to zvážíš...
Tady fakt není nic na zvážení, tam bych svou fretku už v život? znovu nep?ivedla! Chudák fre?á?ek a debil majitelka! Asi tak.
Ur?it? hledej n?koho jiného na krytí své sami?ky.

Datum: 2007-11-29, 16:42
vsak ja uz shanim jineho samce.ikdybych penize uz zni nedostala tak proste pujdu jinam.kazdy zacinajici chovatel dela chyby snad ne?a i ja jsem se z toho poucila

Zaslán uživatelem/kou: Mirim (IP)
Datum: 2007-11-29, 16:45
Rotty, všichni chápeme, že jsi poprvé o svrabu a blechách nev?d?la, ale nikdo by nepochopil, pro? jsi tam šla podruhé.
Je dob?e, že se ohlížíš po jiném samci.

Datum: 2007-11-29, 19:40
ja jsem tam nesla podruhe byla jsem tam jen jednou.na spareni a pak uz ani jednou

Zaslán uživatelem/kou: Mikejla (IP)
Datum: 2007-11-29, 19:53
Ja myslim...ze tu vsichni maji na mysli...jak si napsala...
asi to zvazim jestli k ni znovu pujdu,kdyz to tak vemu ze bych kni znova sla tak zase dam za odbleseni za svrab penize ktere od neho megi chytla a pak to prenesla na tu mladsi tak me to vyjde nastejno

...na tom asi neni nic k zvazovani a rovnou stop...
...tak at pristi kryti dopadne dobre...ja se na "nase" prvni uz psychicky pripravuju...ac ma prijit az na jare...

Datum: 2008-03-24, 00:12
ahojte,nasi fretulku jsme zkouseli uz napotreti nakryt,nasly jsme ji zenicha krasnyho champanaka.ja jen doufam ze se to povedlo,v brisku ji jdou nasmatat takove jakoby kulicky.10.dubna ma rodit.myslite ze kdyz ji to tam v brisku jde nasmatat ze je to jiste?ikdyz ja tomu asi nebudu verit do te doby nez budou na svete.meguska nas uz 2x napalila,vzdy to skoncila faleskou.je to takova nase mala ulicnice.

Zaslán uživatelem/kou: Lucifina (IP)
Datum: 2008-03-24, 11:12
Rotty: jiste to mozna ani ted neni. Jistotu ti da ultrazvuk a prohlidka u veta.

Datum: 2008-03-24, 11:18
u vetky jsem byla kdyz jsme ji kryly poprve,vetka rekla ze miminka ceka a pak nakonec necekala nic.a na ultrazvuk se mi sni nechce vyholily by ji zase brisko:-(a strasne dlouho ji to trvalo nez to zarostlo.to si radeji pockam do dubna.ale diky za radu

Zaslán uživatelem/kou: ŽoFiRo (IP)
Datum: 2008-03-24, 11:38
ono ani na ultrazvuku není 100% jistota, že tam n?co bude...

[ZofiZoo.mondozoo.com]

Datum: 2008-03-24, 11:57
takze mi nezbyva nez cekat:-)

Zaslán uživatelem/kou: tomas (IP)
Datum: 2008-03-24, 12:15
prosim prosim nemel nekdo u fretky zanet delohy? beruska dostala anb.. a tet se ten vitou zhoršil a ma ´vilvu dos ?ervdenou..

Datum: 2008-03-24, 12:18
a ten vitok mneni barvi ze žluti na selenou a neky i trosku ?ervenou...:(

Datum: 2008-03-24, 12:18
a ten vitok mneni barvi ze žluti na selenou a neky i trosku ?ervenou...:(

Datum: 2008-03-24, 12:27
tady to ma

Přílohy: Obrázek(64).jpg (13kB)   Obrázek(65).jpg (16kB)   Obrázek(66).jpg (15kB)  
Datum: 2008-03-24, 12:33
domluvil jsem se s vetkou ze zitra pude na kastraci...

Datum: 2008-03-24, 13:55
co vi na to?????

Zaslán uživatelem/kou: Milagros (IP)
Datum: 2008-03-24, 19:06
Ahoj Tome, taky ?ešíme zán?t, ale mám pocit, že když de na kastaci m?la by bejt zdravá. Rad?j to tu s n?kým prokonzultuj. Já bych se toho bála.

Datum: 2008-03-24, 19:09
jj ?ekam na to ale vetka ?ekla že když nezabrali ant. tak to musi ven aby ji to neublžilo

Zaslán uživatelem/kou: Milagros (IP)
Datum: 2008-03-24, 19:13
To je možný, taky nemám zkušenost, jen sem cht?la aby k tomu n?co ?ekl n?kdo kdo to zažil, ra?i. Budem držet packy.

Datum: 2008-03-24, 19:17
dekuju ja mam taky velky strach:(

Zaslán uživatelem/kou: petulevrtule (IP)
Datum: 2008-03-24, 22:25
Pokud je fretka v ?íji a zán?t d?lohy neustupuje, kastruje se bohužel v ?íji s velkým rizikem. Pokud není fretka v ?íji a má zán?t d?lohy, kastruje se v?tšinou úpln? normáln?, jelikož lé?ba je stejn? do?asná. Každopádn? toto je vlákno o porodech, takže se p?esu?me k Tomášovi do jeho vlákna!!!

Zaslán uživatelem/kou: lulu (IP)
Datum: 2008-04-15, 18:40
Pot?ebovala bych od vás poradit....chystáme se poprvé porodit ale m? trošku zasko?ilo že všude se píše n?co jiného co se malým má dávat...n?kde že ovesné vlo?ky n?kd? sirové maso jinde konzervované maso ale ne granule a tak jsem z toho jelen.Díky moc za radu

Zaslán uživatelem/kou: hena9 (IP)
Datum: 2008-04-15, 20:33
Lulu : nuž, mali?ké sa dokrumujú až od 4. týždna pevnou stravou.
No ak bude mat mali?kých vela,možeš ich dokrmovat už od 2. týždna špeciálnym mlie?kom pre ma?iatka.

Ja som dokrmovala kuracím,alebo hovadzím mletým maskom,do ?oho som pridala troší?ku granulky, a vlo?ky od gimpetu. A všetko som to zaliala vriacov vodou, tým sa masko trošku uvarilo a granulky rozmo?ili. Mali?ké sa šli po tom zadusit a vyrástli z nich krásne fretky

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: hena9 dne 15.04. v 20:57.

Přílohy: pevna.jpg (38kB)   mliecko.jpg (42kB)  
Zaslán uživatelem/kou: petronelka (IP)
Datum: 2008-04-15, 20:51
no ty bašt?j teda. Už sem to pochpila, to nem?lo být lie?kom pre ma?iatka ale mlie?kom. Jsem nej?ív myslela, jakože liek-pilule :-))

" Kdo nežije s fretkou, ten jako by nežil aneb kolik fretek máš, tolikrát jsi ?lov?kem!"
Petronelka

Zaslán uživatelem/kou: hena9 (IP)
Datum: 2008-04-15, 20:56
Huups :o) opravím

Jít na stránku:  Předchozí123456
Aktuální stránka:6 z 6

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist