Aktuální stránka:24 z 24
Re: III. MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA FRETEK - PRAHA 2009
Zaslán uživatelem/kou: Dodi (IP)
Datum: 2009-03-13, 08:22
To je krásná cifra na to, že se platila celkem vysoká ?ástka za pronájem sálu. Kdyby pražáci malinko zapracovali (nemyslím tím Yasmin, ta pro to d?lá maximum), tak by se jist? dal sehnat n?jaký prostor ak?n?j. Sehnal se na Slovensku, v Brn? - tak nás p?ece Praha nezahambí :-)

307-515-842

Zaslán uživatelem/kou: Erin (IP)
Datum: 2009-03-13, 09:47
Dodi, ono je to v Praze složit?jší tím, že každý, kdo má v?tší prostor, chce vyd?lat.V Praze se dobro?innost nekoná. Navíc pro výstavu fretek- to je složité. Zkoušela jsem se ptát ve spolupráci s ko?ka?i. Ko?ky - jakž tak takž- ale fretky, to teda ne. I nároky pro fretky jsou vyšší (temperovaný velký prostor, bylo nás tuším na této výstav? zatím nejvíc) a velký problém je parkovišt? poblíž a slušné spojení MHD. Docela by mne zajímalo, jak to Yasmin na Novodvorské vykulišila, že nás tam pustili.Zkoušela jsem i n?kolik sokolských t?locvi?en a jsem ráda, že to nevyšlo,prostor na Novodvorské byl tak akorát, t?locvi?ny malé a drž se- ješt? dražší.

Zaslán uživatelem/kou: p-h.trabi (IP)
Datum: 2009-03-13, 09:50
To Erin: Parchanti.... Ko?ky ano a fretky ne? A to jako pro??

Zaslán uživatelem/kou: Yasmin (IP)
Datum: 2009-03-13, 11:32
Dodi: ono s tim salem to bude opravdu horsi, jak rika Erin.. Byly jsme rady za tento - hledaly jsme a obvolavaly (s Gabcou) mnoho salu, sokoloven a pod - ale proste oni na tom chteli mnohonasobne vic, za mnohonasobne horsi sal :oS Az jsme se samy divily, ze tady nam rekli, bez problemu. On totiz pan, ktery to ma na starost chce v tomto salu prosadit i jine akce nez rauty a koncerty a divadlo :o)
Takze jsme se nadechly a sly jsme do toho i s tim, ze cena salu mela byt pres 30tis.. Nastesti se nam ale taky podarilo tuto sumu snizit o hodne tisic diky zadosti na zastupitelstvu mesta.
Takze doufam, ze diky nam nezanevrou na tyto akce a budou v tom pokracovat - vsak jsem to tam jeste do pul desate zametala, aby opravdu nezanevreli :o)

Zaslán uživatelem/kou: graciijka (IP)
Datum: 2009-03-13, 12:50
Yasmin: Jaktože tam nemám Hopíka!!! :D

Datum: 2009-03-13, 13:15
opraveno, dik za info

Zaslán uživatelem/kou: graciijka (IP)
Datum: 2009-03-13, 13:52
Yasmin: Já d?kuju =o)

Zaslán uživatelem/kou: wolfi (IP)
Datum: 2009-03-13, 18:30
Yasmin a ostatní: Nejnov?jší info: v sále nebyl žádný problém a pokud bychom cht?li po?ádat n?jakou další výstavu, máme na Novodvorské dve?e otev?ené :)

Zaslán uživatelem/kou: lenik (IP)
Datum: 2009-03-13, 19:26
Dobry den,
na vystave jsme se byli pouze jako divaci - bez fretecky a musim rict, ze se mi vystava moc libila :) Nebyli jsme tam bohuzel od zacatku do konce, ale stalo to za to :) Divali jsme se i na vysledky, jsou serazene od 1. mista i v te barevne kategorii? Jen pro zajimavost :)

Zaslán uživatelem/kou: PxNxDx (IP)
Datum: 2009-03-13, 21:17
wolfi: Hurááá to mám radost. Kdyby se totiž po?ádala zase výstava tam kde byla, možná bych to i našla :-))

Terinka & Toník
[www.tchorenky.websnadno.cz]
Barinka a Batynka
[potkanky.websnadno.cz]

Zaslán uživatelem/kou: Dodi (IP)
Datum: 2009-03-13, 21:30
To Erin a Yasmin ste m? teda dostaly...já nejsem rasista (teda nesmím být lépe ?e?eno), o Praze jsem vždycky m?la jisté mín?ní, ale že m? to i potvrdíte, to je d?s :-))) zlatá jižní Morava a Slovensko (pls neberte to jako útok a nám?t na další diskuzi)

307-515-842

Zaslán uživatelem/kou: suchanka (IP)
Datum: 2009-03-15, 23:24
To Yasmin, ve výsledcích je jen malá chybi?ka, samec Kenny barva mitt je kastrovaný a na t?etím míst?, díky

Zaslán uživatelem/kou: ŽoFiRo (IP)
Datum: 2009-03-15, 23:38
ted na to koukám a já tam nevidim samce mitt kastrované, jsem slepá bo tam nejsou? :o) jinak to po?adí v barv? by m? taky zajímalo, jsem si všimla, že n?kte?í psali t?eba o umíst?ní na 1. míst? a v tabulce jsou t?eba na 2. a podobn?.. Filip je tam na 3. míst? v albínech a já jaksi n?jak nestihla za?átek vyhlašování výsledk?, tak jen jak na tom jsme...

[ZofiZoo.mondozoo.com]

Datum: 2009-03-16, 15:35
No ve vysledcich je napsano

SAMCI BARVA MITT (to znamena, ze kategorie byla sloucena :o) kastrovani a nekastrovani)
A jak uz jsem nekde psala - pokud meli dve fretky stejny pocet bodu, tak jsou mozna prohozene, protoze proste to rozhodovali rozhodci - ja jsem jen zkopirovala vysledky z tabulky :)

Mam vypasane jen hlavni kategorie, jak byly vyhlasene :o)

Zaslán uživatelem/kou: Lee (IP)
Datum: 2009-03-21, 16:54
Takze, nas oficialni fotograf fotografoval, upravoval a ted Vas vsechny pozdravuje a posilame odkaz:

[syning.webpropag.cz]

Pripadne vyuziti fotek na strankach ci jinak prosim domluvime na mailu nebo po SZ (lepe po mailu).

A ponekud ex-post, ale stejne musim: Petra p. (a ta druha, omlouvam se) - uzasne kokardy, celou dobu jsem zila v presvedceni, ze jsou "komercni". Sklanim se sva stara chora zada!:-)

Jo a vy ostatni, nechcete mi aspon nekteri prozradit, ze "To su ja - na te a te fotce?" At ma i totalni ignorant aspon tech letech prehled, s kym si to pise?

Datum: 2009-03-21, 22:44
Díky, fotky hodné nejvyššího hodnocení. Profík se pozná. Hluboká poklona Vlkovi.

Zaslán uživatelem/kou: fr?an (IP)
Datum: 2009-03-22, 17:19
hhe, super fotky, škoda, že není vid?t výraz Yasmin, jak p?edává cenu panu T. :D

Datum: 2009-03-22, 18:26
Tvá?ila se naprosto profesionáln? -bezvýrazný výraz

Zaslán uživatelem/kou: MajaZ (IP)
Datum: 2009-03-23, 14:43
Fotky su naprosto uzasne, portrety, momentky...ako fotograf ocenujem na 1***********

Zaslán uživatelem/kou: hena9 (IP)
Datum: 2009-03-23, 16:08
Lee: mna hádam poznáš... tak vražebne sa nik na fotkách netvári ako ja :D

Inak fakt super foto?ky!!!

Zaslán uživatelem/kou: Luk (IP)
Datum: 2009-04-06, 10:17
Kone?n? se mi poda?ilo umístit fote?ky z výstavy na net (nemalý dík pat?í Kví?alce za její upomínání :o)

[fretule.rajce.idnes.cz]

A jako vždy u mých fotek - jsou necenzurovány a neautorizovány. Pokud by tedy n?kdo cht?l fotky své osoby z alba odstranit, nebo naopak m?l zájem o fote?ku v lepší kvalit? - sta?í napsat a za?ídíme vše pot?ebné.

Zaslán uživatelem/kou: k.dutch (IP)
Datum: 2009-04-06, 15:49
Výstava byla supr,všechny fretinky byli krásné.Doufám,že p?íšt? bude výstava takhle prima.

Zaslán uživatelem/kou: Kviky (IP)
Datum: 2009-04-07, 13:08
Lukášku úúúžasnýýýýýýý =o))) fotky jsou supéééér =o)

Kviky, ŠelMyšel a Ešlym

Datum: 2009-04-07, 14:50
A hlavn? je tam to úžasn? hnusné úpln? ?erné zví?e.

Aktuální stránka:24 z 24

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist