DŮLEŽITÁ nebo ZAJÍMAVÁ TÉMATA (odkazy na vlákna i net), OZNÁMENÍ MODERÁTORŮ
Zaslán uživatelem/kou: martina (IP)
Datum: 2009-09-08, 09:28
aktuální adresa Klubu
fretka@fretka.cz
Klub chovatelů a příznivců fretek, Hrusická 2520/16, 141 00 Praha 4

vlákno vzniklo pro usnadnění vyhledávání. jestli vám tu nějaký odkaz chybí, dejte vědět

VĚTŠINA ODKAZŮ NENÍ PŘÍMÝCH, ALE SKRÝVÁ V SOBĚ NĚKOLIK VLÁKEN K DANÉMU TÉMATU. VLÁKNA MUSÍTE DALŠÍM KLIKNUTÍM OTEVŘÍT,
ABYSTE SI POŽADOVANÉ INFORMACE MOHLI PŘEČÍST.

www.FRETKA.cz .................. Fretčí útulek Klubko (FUK)
F A C E B O O K ........... ŘÁD OCHRANY ZVÍŘAT PŘI VEŘEJNÉM VYSTOUPENÍ ............... FRETČÍ CHAT

infoletáky ke stažení .......... CO JE FRETKA ..... PÉČE O FRETKU v kostce
infoletáky ke stažení - PRO ZVERIMEXY ........ Info pro zverimexy - nejčastější chyby ..... Info pro zverimexy - nejčastější choroby .... Info pro zverimexy - Péče o fretku v kostce

PLEMENNÁ KNIHA FRETEK ................................... ŘÍJE ................................... SAMCI A SAMIČKY KE KRYTÍ
BŘEZOST .................. POROD .................. MLÁĎATA .................. KASTRACE .................. FALEŠNÁ březost

OČKOVÁNÍ ........................ Seznam schválených vakcín proti vzteklině s dobou trvání imunity

KAM JÍT NA VETERINU .... info o veterinách Č T I !! ... PŘÍPRAVA FRETKY NA OPERACI A POOPERAČNÍ PÉČE

LÉKY (vhodné/nevhodné, dávkování...), LÉČBA, DIETA při... ................... POCHYBENÍ VETERINÁŘE - a jak dál

REGISTR . DÁRCŮ KRVE FRETEK ............ FOFR ........... KALENDÁŘ JMEN ........... ÚKOLY PRO DOBROVOLNÍKY

ZÁKON VETERINÁRNÍ, NA OCHRANU ZVÍŘAT PROTI TÝRÁNÍ a další PRÁVNÍ PŘEDPISY z oblasti ochrany zvířat
POSTUP PŘI ZJIŠTĚNÍ TÝRÁNÍ ZVÍŘETE .............................. OZNÁMENÍ O TÝRÁNÍ ZVÍŘAT (návod dle SVS ČR)
a kontakty na jednotlivá PRACOVIŠTĚ SVS ČR (v zipovém nebo pdf souboru "adresář pracovišť")
a ZDE UŽITEČNÝ A JEDNODUCHÝ FORMULÁŘ při zjištění týrání zvířat

ZTRATILA SE ..... NAŠLA SE fretka ........................ HLEDÁM PŘÍBUZNÉ svých fretek nebo původního chovatele

ZÁCHRANNÉ STANICE, AZYLY A ÚTULKY nejen PRO FRETKY
Praha-JINONICE, 602 205 070 ........ TROJA a DOLNÍ MĚCHOLUPY, Praha ........ ÚTULEK ARCHA, Liberec
FRETKY NA PŮDĚ, Jablonec n.N. ............ OSTRAVA (adelaida) ............ BOLESLAV (lucie a alena)
kontakty na další azyly pro fretky NEPOUŠTĚJ FRETKU - NEPŘEŽIJE
ZÁCHRANNÉ STANICE celá ČR .................. ÚTULKY celá ČR ................. a přehledný seznam útulků dle měst

VÝSTAVY minulé i budoucí
MODRA SR ........... PRAHA 3/2007 ........... BRNO 10/2008 ........... PRAHA 3/2009 ........... PRAHA 2/2010
užitečný návod před výstavou AFA - chovatelské standardy

............. jaké koupit STELIVO A KRMIVO .................................. KLECE A VOLIÉRY (rady i inspirace) .............
........................ vše pro fretky nakoupíte tady OBCHŮDEK U MAJDY a taky tady U FRODÍKA ..........................

HLÍDÁNÍ FRETEK (výpomoc mezi chovateli) .... BAZÁREK (prodej-koupě-výměna-darování nejen fretčího)

FRETKY VE ZVERIMEXU .......... ZAS INZERÁT (není určeno pro inzerci) ....... BLBOST LIDSKÁ nezná mezí :o(

zde máte (víceméně) RING VOLNÝ, ale vynechte, prosím, ze svých útoků ty, kteří se nemohou bránit (třeba protože sem nechodí) ............. i tohle vlákno patří mezi důležitá ... VOLBY?! Volte slova, klid a toleranci:-)

JINOZVÍŘECÍ VSUVKA ............................ RECEPTY na dobroty ...............

KDO jste KDO? .............................................. jestli máte chuť, můžete doplnit naše ANKETY A PRŮZKUMY

Celkem upraveno 164×. Poslední úprava: martina dne 17.01. v 22:29.

Re: DŮLEŽITÁ nebo ZAJÍMAVÁ TÉMATA (odkazy na vlákna i net)
Zaslán uživatelem/kou: Vendula R (IP)
Datum: 2009-10-11, 23:03
Oznámení:

Uživatelům Silva, majda a Nessie byla udělena moderátorská práva.

Datum: 2009-10-12, 19:00
Oznámení:

Uživateli "tomas" byl zablokován přístup na toto DF. Pokud se zde objeví znovu, pod jiným nickem, bude zablokován zas.

Datum: 2009-10-17, 00:32
Otevřeli jsme pro Vás nové téma „Zeptejte se veterináře“, ve kterém na Vaše dotazy, týkající se zdraví a nemoci fretek bude odpovídat veterinární lékařka Lenka Vítězníková (Lee).
Než se na něco zeptáte, pročtěte si prosím pečlivě úvodní příspěvek tématu.
Děkuji Lee za vstřícnost :o) a Majdě za vyjednání spolupráce.

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: Vendula R dne 17.10. v 00:33.

Re: DŮLEŽITÁ nebo ZAJÍMAVÁ TÉMATA (odkazy na vlákna i net), OZNÁMENÍ MODERÁTORŮ
Datum: 2010-04-26, 11:42
Re: Zas inzerát!!
Zaslán uživatelem/kou: Pavla Z
Datum: 2010-04-26, 11:21

Ahoj, nevím do jakého vlákna to dát, tak dávám sem. Kdyžtak to přesuňte. Jde o užitečné informace.
Díky.

zasíláme předběžnou informaci:

Zveme Vás na druhý dvoudenní seminář k ochraně zvířat: "Jak řešit strádání zvířat a špatnou péči o ně? Jsou zvířata chráněna legislativou?"
Je určen všem, kteří nejsou spokojeni se situací při řešení strádání a týrání zvířat a všem, kteří chtějí vědět a slyšet více od odborníků ze státní správy, občanských sdružení a dalších s dlouholetými zkušenostmi.

Seminář pořádá Společnost pro zvířata - z. o. ČSOP, ve dnech 26. - 27. 5. 2010. První den v Ekocentru Domu ochránců přírody v Praze 4, Michelská 5, druhý den dopoledne v prostorách domu Sue Ryder, Michelská 4 a odpoledne u hospodářských zvířat v Toulcově dvoře.

Prostor bude věnován přehledu přímé a nepřímé legislativy, jednotlivým skupinám zvířat, více i problematice útulků, dále činnosti inspektorů KVS a policie, činnosti státních zástupců.

Bližší program a další informace budeme rozesílat do 7 - 10 dní. Hlásit se můžete již nyní.

Předběžná cena 350 Kč.

S pozdravem a přáním hezkého víkendu

Jaromíra Horáková
Společnost pro zvířata - z.o. ČSOP/Society for Animals
the member of ECFA - Europ.Coalition for Farm An. (led by CIWF), WSPA, RSPCA
adresa: Dům ochránců přírody, Michelská 5, 140 00 Praha 4, Czech Republic
tel/fax: + 420 222 511 494

my děkujeme Pavle za info.

Datum: 2010-09-20, 15:24
v říjnu se opět koná dvoudenní seminář k ochraně zvířat "Jak řešit strádání zvířat a špatnou péči o ně? Jsou zvířata chráněna legislativou?"

přesný datum a více info na stránkách Společnosti pro zvířata, viz výše.

seminář všem, koho tato problematika zajímá, velmi doporučujeme!

Datum: 2010-09-20, 17:26
nová anketní otázka:
[www.fretka.cz]

není mi to FUK

Datum: 2010-11-22, 15:16
VELEVÁŽENÍ VÁŽENÍ,

V NEJBLIŽŠÍCH DNECH BUDOU (KONEČNĚ!!) SPUŠTĚNY NAŠE DLOUHO SLIBOVANÉ A TOUŽEBNĚ OČEKÁVANÉ NOVÉ FRETKASTRÁNKY SPOLU S NOVÝM DISKUZNÍM FÓREM.

pozitivní je, že jsou moderní, lépe ovladatelné (= proměnlivé), a (nejen) designově úžasné, drobná nepříjemnost je to, že bude třeba na nové fórum nová registrace.

ale slibuju - opravdu je na co se těšit, uvidíte sami :o)

není mi to FUK

Datum: 2010-11-22, 18:57
přišla mi sz s dotazem, jestli se staré fórum bude nějak překlápět (pochopila jsem to tak, že kopírovat) do nového. šlo o tzv. "rodinné" vlákno, ale někoho jiného by zas třeba zajímalo něco jiného, např. vlákno očkování, říje atd.

tak tohle bohužel ne, nové fórum pojede od nuly, čisté. ale jestli se to povede, a všichni doufáme, že ano, neměl by to být problém, staré fórum bude dál k nahlížení a čtení. a vzhledem k tomu, že bude dál existovat, budou na něj moci být z nového fóra i odkazy. prostě o to, co je tady, bysme přijít neměli, jen už se sem nebude moci nic psát.

není mi to FUK

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2010-11-22, 19:26
Jako totál PC laik bych mněla dotaz: kdybych chtěla "přetáhnout" některá kompletní vlákna do nového fora, šlo by to třeba jednoduše skopírovat?
Hlavně dúležitá témata, jako třeba to vlákno o očkování. Aby to bylo hlavně pro nováčky "v kupě"...
Nebo je to zbytečné?

Kdyby v novém foru byl u tématu "očkování" v prvním příspévku link na toto téma na staré forum, tak by to zbytečné bylo...akorát že takto přelinkovat všechno by asi Martina mněla na plný úvazek.

Tož kdybych jako totální neznalec informatoky mohla s něčím co zvládnu pomoct, tak ráda pomúžu.

Datum: 2010-11-22, 19:42
ne, linkovat všechno se určitě nebude, ostatně celé staré fórum bude k dispozici ke čtení, tak by to bylo i zbytečné :o)

ale některá důležitá témata se možná zalinkují samostatně, uvidíme, jak vyplyne potřeba a zájem. třeba zrovna to očkování asi ano, skoro určitě, a zřejmě tak, jak píšeš - tedy v prvním příspěvku bude odkaz sem.

není mi to FUK

Datum: 2010-11-22, 19:52
Tož kdybys myslela že se svýma PC schopnostma múžu nějak pomoct, dej vědět.

Datum: 2010-11-22, 20:25
jsi hodná, johan, ale mám dojem, že už ani ne, "všechno" je hotovo. jestli se ještě něco bude dělat, tak fakt pár nějakých linků.

přesto - ještě jednou díky :o)

není mi to FUK

Datum: 2010-11-25, 16:43
UŽ BRZY !!!!

není mi to FUK

Datum: 2010-11-25, 18:49
fretys, ještě chvíli sem cpi reklamu a máš banána a možná i s pomerančema.

není mi to FUK

Datum: 2010-11-25, 22:35
HODNĚ HODNĚ HODNĚ HODNĚ BRZY !!!!!

není mi to FUK

Datum: 2010-11-26, 12:15
už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude už to bude UŽ TO BUDE !!!

není mi to FUK

Datum: 2010-11-26, 14:07
a je to....

není mi to FUK

Datum: 2010-11-26, 14:20
a je to SUPER!!! :-)

akorát hledám jak tam dostat avatar :-)

Zaslán uživatelem/kou: Silva (IP)
Datum: 2010-11-26, 15:41
Nové diskusní fórum už bylo zprovozněno. Teď chvilku (v řádu hodin, popř. pár dní) poběží paralelně obě, potom už jenom to nové. Samozřejmě usilujeme o to, aby tohle stávající bylo zachováno pro čtení, ale přece jenom...pro případ, že by nastala nějaká komplikace... pokud tady máte nějaké vyloženě srdeční příspěvky, o které za žádnou cenu nechcete přijít, doporučuju si je radši zkopírovat.

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: Silva dne 26.11. v 15:42.

Zaslán uživatelem/kou: Lee (IP)
Datum: 2010-11-27, 15:39
Mám problém. Existenční. Nové forum nepodporuje jmeno uzivatele kratši nez 3 znaky. Povazuju to za lehce diskriminacni:-D Nejde prosim pozadat IT, aby povolili i 3 pismenne parametry?

Zaslán uživatelem/kou: Aniii (IP)
Datum: 2010-11-27, 15:47
Vzkaz od martiny-jsi tam prý již zapsána a to s 3 písmeny, zřejmě jsi tam zůstala z předešlých dob...

Zaslán uživatelem/kou: Lee (IP)
Datum: 2010-11-27, 16:11
Dekuji vsem zucastnenym. Z minulych dob... joo, to jsem byla tak mlada, ze ted uz jsem na provedenou registraci zapomnela.

Toto téma bylo zamčeno
TOPlist