Aktuální stránka:6 z 15
Re: Sticky a jejích 11 nálepek
Zaslán uživatelem/kou: ŽoFiRo (IP)
Datum: 2009-06-05, 17:00
a já je nevidim :o( mám tam jen k?ížky :o(

[ZofiZoo.mondozoo.com]

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2009-06-05, 17:02
Já je takýýý nevidímmm a kde mám Samí?ka??? T? zbuším Miki :-)

Zaslán uživatelem/kou: Mikejla (IP)
Datum: 2009-06-05, 17:12
Jeee...co se to stalo...proc to nefungujeee...sakrys...tak to budu muset nak znova udelat az doma...

Majda: Jakyho Sama?...kdo je to Samicek?:))))))...Ty uzs fotky mela...nemas narok... tohle je zbytek...kterej jsem minule jeste nemela...:)

Datum: 2009-06-05, 17:14
Sarah...

Přílohy: Sarah 1.JPG (84kB)   Sarah 2.JPG (75kB)   Sarah 3.JPG (65kB)  
Datum: 2009-06-05, 17:15
Ježíš prej kdo je Samí?ek???? Já te fakt zbouchám :-)

Datum: 2009-06-05, 17:16
Jezis...jak se to tady maze???...nejde to...a nevim proc...nahraje se to v poho...ale pise mi to tam nake "warning"...tak to bude tim...to zkusim vecer doma...

Datum: 2009-06-05, 21:36
Tak pokus z domova...

Přílohy: Sarah 1.JPG (84kB)   Sarah 2.JPG (75kB)   Sarah 3.JPG (65kB)  
Datum: 2009-06-05, 21:38
Scarlett...

Přílohy: Scarlett 1.JPG (99kB)   Scarlett 2.JPG (78kB)   Scarlett 3.JPG (81kB)  
Datum: 2009-06-05, 21:39
Shirley...

Přílohy: Shirley 1.JPG (70kB)   Shirley 2.JPG (86kB)   Shirley 3.JPG (81kB)  
Datum: 2009-06-05, 21:39
Smokey...

Přílohy: Smokey 1.JPG (93kB)   Smokey 2.JPG (93kB)   Smokey 3.JPG (91kB)  
Datum: 2009-06-05, 21:40
...a Sven...

Přílohy: Sven 1.JPG (90kB)   Sven 2.JPG (90kB)   Sven 3.JPG (89kB)  
Datum: 2009-06-05, 21:44
Tak ted uz je to v poradku...teda aspon me se ty maly smradatkka zobrazujou...tak snad i vsem ostatnim...

...takze se omlouvam...za to predchozi "zasekani" vlakna...ale nevim...kde byla chyba...:)...

...a Samicek bude uz v pondeli ne?:)...to uz ani neni treba fotek...Majdi...:)

Datum: 2009-06-05, 21:49
Jo jo....doma porad otravujou..dneska ráno zas...pro? pro n?j nem?žeme už v ned?li?? Jak s malejma harantama :-)))

Zaslán uživatelem/kou: ?ara (IP)
Datum: 2009-06-06, 10:49
Scarlletka je nádherná už se moc t?ším až jí budu mít doma škoda že mam zrovna dlouhý týden a vyzvednusi jí až p?íští ned?ly.

Zaslán uživatelem/kou: Zana (IP)
Datum: 2009-06-08, 13:09
Takže po víkendu zpátky ve h?e....

Sárinku vám zobrazit prost? musím, ptže to je náš budoucí milá?ek-jediná?ek. Te? jsou to milá?ci samoz?ejm? všichni, a pak budeme mít stále našeho brou?ka - Stikynku, ale mrn? roztomilý kousavý nám z?stane jen jedno... Takže dámy a pánové: Sarah Ferret Energy!

Datum: 2009-06-08, 13:16
Sparky díky foru možná našel svou budoucí rodinu, takže to zkusíme ješt? se dv?ma posledníma bráškama, co ješt? nejsou tak úpln? na pevno zadaní..... Abyste v?d?li, a t?eba se taky ješt? rozhodli, že jo Miki :o)

Datum: 2009-06-08, 13:37
Jmenuju se Sven Ferret Energy (možná se jmenuju po n?jakém svém holandském praprad?dovi :o) a ješt? NEJSEM ZADANÝ !!! Svému jménu d?lám ?est: jsem nejneohrožen?jší bojovník!!! Ale když knock-outuju svého plyšového krokodýla nebo ove?ku po zu?ivém nelítostném boji, tak se jdu vyškrábat pani?ce do náru?e a nechám se ?uchat a muckat, protože se taky moc rád tulím. Jsem sv?tlejší tcho?ík a kmot?i?ka Miki ?íká, že jsem celý tatínek.
První dva bráškové se v?era ve?er vydali do sv?ta, tak doufám že i m? si brzo vybere n?jaká milující rodina, d?ív než mám? a pani?ce p?erostu p?es hlavu :o)

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: Zana dne 08.06. v 13:39.

Datum: 2009-06-08, 14:06
A já, já jsem Smokey, a jsem POSLEDNÍ NEZADANÁ NÁLEPKA. Jsem, podobn? jako Sunny a Shadow Falco mohutný tmavý medvídek, silný, celý ?uchací a strašný mazlík. S bráškama jsme byli velké trio, ale Sunny už je v novém pelíšku v Mladé Boleslavi a pro Shadow Falca si p?ijedou v úterý, tak si brzo nebudu mít s kým hrát. Pani?ka m? sice asi oplá?e, ale já bych cht?l n?koho svého, kdo m? bude dosyta mazlíkovat.

Stejn? jako všichni ostatní sourozenci jsem o?kovaný Euricanem, papkám Acanu kitten, na zách?dek se snažím chodit a pání?k?m do postele už vylezu úpln? sám ;o)

Datum: 2009-06-08, 15:03
Tak Zuzko, klec už je tady, v tašce zabalený ostatní v?ci. P?epravku si na n?j neberu, maximáln? batoh, stejn? ho budu držet na klín?....

Datum: 2009-06-08, 15:45
cha cha Majdi, tos m? pobavila - Blanka pro Stuarta a Niki pro Sunnyho si taky p?ijely jen s pelíškem a taškou. Stuart byl p?i odchodu klidný - ppráv? se vydovád?l. Ale Sunny byl pak vyspinkaný, a a? se Niki snažila tu tašku držet sebelíp, po?ád jí n?jakou škvírou vylejzal.... bych cht?la být muškou v jejich aut? cestou dom? :o)))

za klec moc díky, Radek má rozkaz být v sedm doma, aby pánové mohli st?hovat :o) Se t?šíííímmm! Na kles. Na odchod Samí?ka už tolik ne...

Datum: 2009-06-08, 15:53
Hele ned?s m?...to si mám jako fakt brát p?epravku? Koukej ho po?ádn? utahat...a? v tom aut? moc netrdlikuje :-)

Datum: 2009-06-08, 16:12
ne na kles.... na klec, samoz?ejm? :o)

Datum: 2009-06-08, 16:32
no neboj Majdi, ud?lám co bude v mé moci... a ty ho ur?o zvládneš u?uchat do bezv?domí než vypijete s Petrem kafe, ne? :o)))

Datum: 2009-06-08, 16:43
No to si piš :-)

Datum: 2009-06-08, 22:23
Tak jsme dorazili dom?..Samí?ek celou cestu spal...Pytrísek ho od prvního adoptoval..okamžit? mu umyl ob? uši...pak na n?j Samí?ek vyšt?k a Pytruch kolem n?j chodí metr daleko....

Datum: 2009-06-08, 22:30
to jsme rádi za zprávi?ky!!!

to se asi Samík leknul jinýho tvora, že za?al št?kat. Doufám že vám k tomu rovnou i nezasmrd?l - ?asto to p?i št?kání d?laj.

Tak doufám že to nenastolilo n?jaký nep?átelství a že budou kucí spolu kamarádit :o)

Jinak - tímto chci poprosit všechny nové majitele, co ješt? nejsou zaregistrovaní ale chodívají sem (vím že jste sem chodili všichni kv?li fote?kám :o) abyste se kdyžtak zaregistrovali a dali v?d?t jak prob?hla první noc, a jak to vypadá dál a tak... Mám o n? starost jak o vlastní....

Moment - oni jsou vlastní!!!! :o)

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2009-06-08, 22:30
Majdo, gratuluju k prckovi a moc to tob? i Pytrískovi p?eju!!!! :-)

Datum: 2009-06-08, 22:32
D?kujeme, máme z n?j velkou radost...zítra doufám hodíme n?jaké fotky..te? jsem stáhla z p?dy dovolenkovou klec a radši je necháme první noc odd?len?...

Datum: 2009-06-08, 22:47
Pytrísek zb?sile uklízí všechny svoje hra?ky... :-)

Zaslán uživatelem/kou: Silva (IP)
Datum: 2009-06-09, 09:10
Já když jsem si kdysi p?inesla dom? ?uldu, Fred p?ed ním m?síc utajoval svoji oblíbenou oslintanou plyšovou zebru. M?l ji v knihovn? za knížkama a hrát si s ní chodil, jen když ?ulda spal. A to a? se jinak m?li moc rádi.:-)))

Aktuální stránka:6 z 15

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist