Jít na stránku:  1234Další
Aktuální stránka:1 z 4
nalezení bráškové......
Zaslán uživatelem/kou: barunkadrobinka (IP)
Datum: 2008-03-12, 15:52
abych za?ala nejd?íve chci pod?kovat vám všem za ochotu a z jakou m? a ?umá?k?m pomáháte a také za to že jte mi schválili tohle vlákno

kluci dostali jméno (tcho?) bopbanek a (BÍLE KAFE) ROXIK

tak byli jsme na veterin? oba dostali hodn? injekcí a m?li hodn? prohlídek...

Roxi- m?l nejen hodn? zalepené uši ale ifekce se dostala až k bubínku a je asi nejspíš porušene tak že máme dojem že bude hluchý krom? pár ?ervíku mu prý mohl být zdraví ale chce hodn? p?ibrat na váze....p?ibližný v?k DVA roky

bobanek má po t?le malé drobounké bouli?ky o kterých si vet myslí že jsou to uzlinky ale jeste nevíme zda jsou zhoubné má strach ho dát už pod rengén...uši byli také zalepené ale jsou v po?ádku....jinak má ?íji jen asi neví co to znamená protože vet ?íkal že nemá žádné p?íznaky pá?ení...

okolo jedenácté v noci bobánek dostal záchvat nevím co to bylo ani vet to neví ale zvracel ?ernou vodu a nemohl se postavit na p?ední noži?ky.....ráno je to lepší jí skoro chodí ale moc neudrží hlavi?ku....
ale roxi miluje tenisák nosí ho po byt? a když mu ho hodím tak ská?e jak pošuk....

Re: nalezení bráškové......
Zaslán uživatelem/kou: Lucifina (IP)
Datum: 2008-03-12, 16:01
barunko zdravim...zpravy nic moc:( Chudaci malicci...
Nejak nechapu obrat...nema priznaky pareni...???

Zaslán uživatelem/kou: barunkadrobinka (IP)
Datum: 2008-03-12, 16:05
to nevím vet ?íkal že je to asi reakce na od?ervení a tak...

Zaslán uživatelem/kou: kamculenka (IP)
Datum: 2008-03-12, 16:11
No tak to je maras... nic moc pozitivního :-( jéééžiš, ?ím si ti bobani museli projít, to snad není pravda :-(((

Zuzanka, Jennynka, Vikoušek, Mischa a ti, co mají ty bordelá?e rádi :o)

Datum: 2008-03-12, 16:12
To s tim padanim hlavicky bobanka neni dobre...
Ja nevim... chvili pockat a pak az rentgen? ...co ted...na operaci je asi slaby:(((

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2008-03-12, 17:13
Ach jo, Bobanek na tom fakt není moc dob?e....

Zaslán uživatelem/kou: Johana (IP)
Datum: 2008-03-12, 17:24
...nejsem vet, ale nemohlo to zvracení být z momentálního p?ežrání? Búh ví jak dlouho nejedli...tak esli se Bobánek hltavé nejedl a je zjevné slabší, žaludek to možná neunesl.
Uši by se mnéli spravit...jestli Roxi bude hluchý, nebude to až tak zlé....zví?e se s tím vyrovná, když se majitel nau?í s ním komunikovat. Hluchých fretek je dost (bohužel) ale žijí si spokojen?.
Bobánka je mi líto, bude na tom asi hú? jak bráška...
To že fre?ák nemá zájem o pá?ení (i když celkem nechápu jak to vet myslel) múže být zlými podmínkami v kterých byl...v extrémních podmínkách zví?ata o rozmnožování p?irozené stratí zájem....
Barunko, držím moc palce! Kdyby si pot?ebovala cokoli, piš sem!

Datum: 2008-03-12, 17:28
Jj, tam nesedi, jak to asi vet myslel..jak muze mit zajem o samicku(pareni), kdyz u sebe zadnou nema...ale to je ted jedno.
U zvraceni mi nesedi ta cerna voda:(
Mozna by Barca mohla napsat Jeklovi...., co?

Zaslán uživatelem/kou: klokan_cestovatel (IP)
Datum: 2008-03-12, 17:29
ja to pochopil a stim parenim tak, ze nema znamky toho,ze by se nekdy se samickou paril... ale nevim, jsem jenom blondatej klokan :-)

Datum: 2008-03-12, 17:30
Hele, kloky...ja myslim, ze ted uz to zase svadi ke zcela jinemu tematu....a rozkafrani...sem se ted zas zasmala, ale mlcim....

Datum: 2008-03-12, 17:31
kazdopadne jsem pro vysetreni vetem, ktery zna fretecky... Zkusim projit vlakno kam jt na veterinu, jestli v koline nekdo takovy neni

Datum: 2008-03-12, 17:39
tak Kolin nic :-( ale nasla jsem aspon Podebrady
Re: Kam JÍT na veterinu
Zaslán uživatelem/kou: Rynn (IP)
Datum: 2007-03-10, 15:18
Veterinární klinika Pod?brady, Prokopova 438/23. Jsou tam asi t?i dokto?i, my na pohotovosti narazili na MVDr. Coufala. Volala jsem p?edem, pak doktor byl ochotnej, než jsme tam dorazili ješt? n?co nastudoval. P?ehled m?l, ud?lal jim skoro preventivní prohlídku v?etn? toho, jestli nemaj svrab v uších, kousnutí od Rockyho ho nerozhodilo, u Meggie si všim, že je v ?íji, tak mi i za?al vysv?tlovat, abych dala pozor na dlouhodobou ?íji a kdyžtak jí nechala v?as ukon?it. o?ividn? je ochotný si o tom p?e?íst n?co navíc... v?noval se nám p?es p?l hodiny, všechno mi podrobn? vysv?tlil... takže super...

Zaslán uživatelem/kou: Pavla Z (IP)
Datum: 2008-03-12, 18:10
Ur?it? verifikovat ty bouli?ky co ma Bobánek po t?le... M?že to hodn? napov?d?t...
Nejlepši asi biopsie, troši?ku toho nabrat v lokálním znecitliv?ní a kouknout na to pod mikroskopem co to je...
Pak ur?it? ten RTG a asi i sono kde ty "bouli?ky" v t?l? všude jsou...

Datum: 2008-03-12, 18:11
Drzime pesticky...
mimochodem mne to neda a mam chut patrat po tom zmetkovi, kdo je tam odhodil. V Koline snad tolik fretkaru neni, ne? dva kluci na sidlisti.... chjo

Datum: 2008-03-12, 18:30
klokane, vypátráním néjakýho zmetka tém fre?ákúm nepomúžem...bohužel! Takže se tu radši vénujme tém fre?á?kúm.

Datum: 2008-03-12, 18:39
to je taky pravda... ale je to haj*l, to se musi nechat
a barca je fakt sikula, ze se jich takhle ujala

Datum: 2008-03-12, 18:40
Já už po žádným p?vodci fret?ího utrpení nepátrám.
Zas by to byl "hon na ?arodejnice"... a p?esn?, nepom?žeme jim tím... Hlavn? zjistit co tedy Bobánkovi je.

Jestli jsou z Kolína tak to není daleko k Hnízdovi, ten by ho ur?it? celkov? vyšet?il
A m?žeme ud?lat sbírku pokud bude t?eba...

Zaslán uživatelem/kou: boža (IP)
Datum: 2008-03-12, 18:42
Barunko ja si to p?e?etla až te?

jestli pot?ebuješ, mužu o víkendu p?ijet do Kolína, mám cestu do Nymburka,takže je to už jedno. Mohla bych se na n? kouknout a poradíme se co a jak dál.Tohle asi bude trochu o?íšek,chudátka malý,museli si vytrp?t, chjo to je rok, samej podobnej pr?...r.lidi hnusný!

*******************************[www.pudicka.estranky.cz]************************

Zaslán uživatelem/kou: majda (IP)
Datum: 2008-03-12, 18:59
Já si myslím, že by Bar?a mohla dostat i n?jaký p?ísp?vek z FOFRU...

Datum: 2008-03-12, 19:04
ted jsem se dozv?d?la že u Kolína je výzkumák jedný farmaceutický firmy, který má i pavilon fretek. Nemužou pocházet od nich?

*******************************[www.pudicka.estranky.cz]************************

Datum: 2008-03-12, 19:04
Nevím jak z FOFRu, tam t?eba žádat a se to schvaluje...a sou tam celkem šílený pravidla....
Ale mohli by sme se na n?co pro ty fre?á?ky složit....:-))))

Datum: 2008-03-12, 19:05
Si ned?lej srandu boža, že by tam jako na nich d?lali pokusy??!!

Datum: 2008-03-12, 19:05
Boža...tak to je d?s!

Zaslán uživatelem/kou: martina (IP)
Datum: 2008-03-12, 19:09
johano,

pravidla fofru byla velmi zjednodušena, ale i nadále platí, že se p?ísp?vek musí schválit, cesta k p?íjemci není "ze dne na den", ale v?tšinou až následn? (po schválení a p?edložení doklad? od veta)

všichni - neplašte s pokusama, zatím nikdo nic neví!
a osobn? dost pochybuju, že by tam d?laly takový trubky, který by "použitý" zví?ata odkládaly v krabicích u popelnic na sídlišti...

Celkem upraveno 1×. Poslední úprava: martina dne 12.03. v 19:10.

Datum: 2008-03-12, 19:10
kamculenka, d?lají, nevím jak na fretkách, ale d?lají...
Zjistit jestli na fretkách by znamenalo to zjistit n?jak p?es "známé" protože oficiáln? to ne?eknou.
A pokud to zjistíme, neud?láme s tím v?bec nic, protože když postupují podle EU sm?rnic mohou to d?lat. Je to hnus!

[www.biopharm-research-institute.cz]

Datum: 2008-03-12, 19:11
Jéééžiš to snad neni možný :´-(

Datum: 2008-03-12, 19:13
tak jsme to ani nemyslela, oni tam jsou dost hlídaní ochraná?ema. Vím to do manžela, dodávali jim tam klimatizaci vloni,ale ?ekl mi to až ted, o fretkách tehdy mluvit necht?l.
jen m? napadlo,jetli ty chudá?ky n?kdo tam t?eba nesmeknul pod záminkou záchrany nebo n?co podobnýho a pak si nev?d?l rady. nebo tak n?co. Ty boule po t?le mi jsou divný u toho Bobánka.tak m? zas hned nekamenujte.

Zaslán uživatelem/kou: Mikejla (IP)
Datum: 2008-03-12, 19:14
V tomhle je snad lepsi nevedet...
...kazdopadne Barce a fretackum drzim moc palce...

Datum: 2008-03-12, 19:16
Jo pale?ky, a? to jsou jen n?jaký "prkotiny" a není to nic zhoubného nebo tak... :-(

Datum: 2008-03-12, 19:18
Martino, nic proti FOFR, ale když je néco t?eba rychle...mám jiný spúsob.

To all: prosím po?me s témou ochraná?ú a výskumu na jiné vlákno. A? toto vlákno zústane jen pro barunku a jeji fre?áky.

Jít na stránku:  1234Další
Aktuální stránka:1 z 4

Lituji, nemáte oprávnění pro zasílání/odpovídání do této sekce.
TOPlist